• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 24 00 366
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ 40€

Έλαιο Κάνναβης, Το Αντιγηραντικό Θαύμα

Αναρτήθηκε 11/03/2020

Είναι γεγονός λοιπόν! Η κάνναβη κάνει καλό στο δέρμα (και τα μαλλιά, αλλά θα επικεντρωθούμε στο πρώτο, αρχικά)!

Επαγγελματίες δερματολόγοι επιβεβαιώνουν ότι η κάνναβη έχει πολλά οφέλη για το δέρμα. Για την ακρίβεια, προτείνουν το έλαιο κάνναβης να μπει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας!

Διάβασε παρακάτω τους λόγους που πρέπει να το βάλεις στην ζωή σου ή καλύτερα στην επιδερμίδα σου!

Βελτιώνει τις φλεγμονές: Είτε πρόκειται για κάποιο έκζεμα ή για σημάδια ψωρίασης ή για μια απλή ενόχληση, το έλαιο κάνναβης κάνει πιο απαλή την περιοχή, ενώ λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει, γιατρεύει την φλεγμονή.  

Βοηθάει την ακμή: Το φυτό της κάνναβης περιέχει 60 διαφορετικούς τύπους κανναβινοειδών τα οποία έχουν αποδειχτεί ότι βελτιώνουν την ακμή.

Προστατεύει το δέρμα: Αυτά τα κανναβινοειδή σε συνδυασμό με άλλα ενυδατικά έλαια του οργανισμού, βοηθούν ώστε να αναπτύξει το δέρμα ένα προστατευτικό φραγμό που ενεργοποιεί την αναπαραγωγή νέων κυττάρων, προσφέροντας λαμπερή επιδερμίδα.

Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες: Ενώ το να καπνίζει κανείς κάνναβη έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει στη γήρανση της επιδερμίδας, η εφαρμογή του ελαίου τοπικά στο πρόσωπο λειτουργεί αντίθετα. Το έλαιο κάνναβης έχει αντιγηραντικές ιδιότητες ενώ βοηθάει στην γενικότερη υγεία του δέρματος μπλοκάροντας τυχόν βλαβερά σωματίδια.

Το έλαιο CBD είναι ιδανικό για σύσφιξη. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας του φυσική λάμψη και σφριγηλότητα. Επιπλέον, περιέχει 21 αμινοξέα και είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγειούς και νεανικού δέρματος.

Τέλος, περιέχει Βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Βρείτε το Έλαιο Κάνναβης στο κατάστημά μας 

Το Blog

Διαβάστε τα νέα μας καθώς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας.


προσφατα αρθρα