• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 24 00 366
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ 40€


Σχετικά με τα Αρώματα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Parfume, Eau de Parfume, Eau de Toilette και Eau de Cologne;

Η κύρια διαφορά είναι στις συγκεντρώσεις τους σε αιθέρια έλαια. Δεν σημαίνει διαφορετικά επίπεδα ποιότητας. Ορισμένα μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν διαφορετικές νότες αρώματος. Το Parfum έχει 15 - 30% αιθέριο έλαιο Το Eau de Parfum είναι μεταξύ 8 - 15% Η Eau de Τoilette είναι μεταξύ 4 - 8% αρωματικό Η Eau de Cologne είναι μεταξύ 3 - 5% αρωμάτων (70% αλκοόλ αρωματοποιίας).

Πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα για εσάς;

Το άρωμα της υπογραφής σας πρέπει να εκφράσει το ποιος είστε. Αποφύγετε να δοκιμάσετε το άρωμα στις κάρτες δοκιμών ή τα καπάκια αρωμάτων, το άρωμα πρέπει να ψεκάζεται απευθείας στο δέρμα σας. Η χημεία του σώματος έχει μείζονα επίδραση στα αρώματα και ένα άρωμα που έχετε μυρίσει σε μια κάρτα δοκιμής μπορεί να μην μυρίζει το ίδιο. Ένα άρωμα πρέπει εφαρμοστεί στο δέρμα σας για να ζει.

Γιατί ένα άρωμα μυρίζει διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους;

Αυτό είναι αλήθεια. Η χημεία του σώματος μπορεί να επηρεάσει τη μυρωδιά των αρωμάτων. Συνήθως εξαρτάται από το pH του δέρματός σας, τη διατροφή σας, τη θερμοκρασία του σώματος σας, ακόμα και τη λοσιόν σώματος που χρησιμοποιείτε. Ο λόγος είναι ότι το σώμα σας διαχέει το παραπροϊόν της αλκοόλης, η οποία είναι μια ζαχαρούχος ουσία. Αυτά τα αρώματα αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε άρωμα μπορεί να μυρίζει διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Πώς το άρωμα επηρεάζει τη διάθεση σας;

Ναι, το άρωμα μπορεί να επηρεάσει και να αλλάξει τη διάθεσή σας. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την απόδοση και τη συμπεριφορά σας λόγω των επιδράσεων της αρωματοθεραπείας. Το αγαπημένο σας άρωμα μπορεί να ενισχύσει τη διάθεσή σας και τη γενική ευεξία.

Μπορούν τα αρωματικά αρώματα ή συγκεκριμένες νότες αρώματος να λειτουργούν σαν αφροδισιακά;

Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη θεωρία, ωστόσο το άρωμα δεν δρα το ίδιο με τα αφροδισιακά γενικά. Τα αισθησιακά αρωματικά αρώματα και ορισμένες νότες όντος μπορεί να προσελκύσουν άλλους, αλλά αποφύγετε τα φρέσκα και φρουτώδη αρώματα, αυτά μπορεί να λειτουργούν λιγότερο.

Πώς να φορέσετε το άρωμα για να το κρατήσετε όλη την ημέρα;

Πρόκειται για ζήτημα συγκέντρωσης ελαίων στο άρωμά σας. Σε περίπτωση αρώματος συνιστάται να το ψεκάσετε πίσω από τους λοβούς του αυτιού σας - αυτή η περιοχή είναι ένα παλμικό σημείο, ένα θερμότερο μέρος του σώματός σας που θα ενισχύσει το άρωμα. Άλλοι δείκτες παλμού στο σώμα σας είναι μέσα στους αγκώνες και πίσω από τα γόνατά σας. Τα αρώματα κλειδώνονται και στις ίνες, τα μαλλιά σας θα κρατήσουν το άρωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε λίγο στα ρούχα σας, ειδικά τα ρούχα από φυσικές ίνες και γούνες. Ποτέ μην ψεκάσετε το άρωμα σε λευκά και ανοιχτόχρωμα ρούχα και μετάξι.

Χαλάνε τα αρώματα και πώς να διαπιστώσετε εάν το άρωμα έχει λήξει;

Αυτό εξαρτάται από τις μεθόδους αποθήκευσης και τις θερμοκρασίες. Η έκθεση στο φως σε μια χρονική περίοδο θα προκαλέσει φθορά στο άρωμά σας. Επίσης, η θερμοκρασία και η υγρασία θα καταστρέψουν τη μοριακή ακεραιότητα του αρώματος σας. Κρατήστε το άρωμά σας σε σκοτεινό ντουλάπι ή συρτάρι και σε θερμοκρασία περίπου 20 βαθμούς κελσίου και θα μπορείτε να απολαύσετε το άρωμα για πολλά χρόνια. Πολλά μοντέρνα αρώματα φέρουν ένα εικονίδιο στο κουτί που θα υποδεικνύει την ημερομηνία λήξης, η οποία μπορεί να υπολογιστεί από τη στιγμή της αρχικής χρήσης. Αυτό είναι συνήθως 12Μ ή 24Μ που υποδηλώνει ότι το προϊόν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εντός 12 ή 24 μηνών. Το άρωμά σας δεν θα αρχίσει να μειώνεται μέχρι να ψεκαστεί τουλάχιστον μία φορά, το άρωμα που δεν έχετε ανοίξει θα πρέπει να διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Ένα από τα πρώτα σημάδια ότι έχει συμβεί μια χημική αλλαγή είναι το χρώμα των υγρών αλλαγών. Επίσης, η μυρωδιά του αρώματος είναι το πιο εμφανές σημάδι. Εάν το άρωμα είναι ξινό και ρητινώδες το άρωμα έχει λήξει.